Блог та новини

Анонс участі в WTISD конференції в м. Одеса

Конференція присвячена Всесвітньому дню інформаційного суспільства та зв’язку (WTISD), який щороку проводиться під егідою Міжнародного союзу електрозв’язку (ITU) 17 травня за різною тематикою.

У 2024 році основна тема WTISD: «Цифрові інновації для сталого розвитку».

Дана конференція – не є звичайною подію, вона має привернути увагу широкого кола зацікавлених сторін та окремих учасників до питань, що є надзвичайно важливими для усього світу. Її метою є обговорення та формування бачення майбутнього для сталого розвитку, базованого на застосуванні цифрових інновацій.

Конференція складатиметься з пленарного та заключного засідання і 3-х тематичних секцій.

Основні теми секцій:
Секція 1. Цифрові технології і сталий розвиток
Відкриває дискусію про інформаційні загрози та можливості для сталого розвитку, а також розглядає інновації в електронних комунікаціях та радіотехніці, а також цифрові технології, які можуть змінити парадигму сталого розвитку.

Секція 2. Цифрова економіка і партнерство
Фокусується на важливій ролі циркулярної економіки для сталого розвитку та партнерства науки, освіти і бізнесу в питаннях розвитку ІТ-індустрії України, а також важливості інфраструктури та інновацій для розвитку регіональних екосистем. Крім цього будуть обговорюватися питання цифрових інновацій в розумних містах і громадах.

Секція 3. Практики інноваційних цифрових рішень в проєктах сприяння сталому розвитку
Присвячена висвітленню досвіду застосування цифрових технологій для забезпечення продовольчої безпеки та штучного інтелекту для вирішення суспільних потреб, інноваційним рішенням боротьби з відходами, а також інклюзивним освітнім технологіям, інноваціям в медицині та інших галузях.

Саме наша компанія зробить дві доповіді на тематичних секціях:

🗓 Дата: 17 травня 2024
🕰 Час: 12:30 – 14:30
📍 Місце: м. Одеса, Французький бульвар, 29. Зал засідань Вченої ради

🔍 Тема першої доповіді, що відбудеться в Секції 2: "Інтелектуалізація міської транспортної системи, як фундамент для створення «розумних міст». Доповідач: Олександр Красноштан - доктор технічних наук, доцент, консультант нашої групи компаній з впровадження транспортних систем

🔍 Тема другої доповіді, що відбудеться в Секції 3: “Як використання автоматизованих метеорологічних станцій впливає на нашу життєдіяльність”. Доповідач: Вадим Кочевих - CEO та засновник групи компаній IT INNOVATIONS

Відвідування конференції є безкоштовною. Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись офлайн в Одесі, або ж онлайн за попередньою реєстрацією. Реєстрацію необхідно пройти всім учасникам, незалежно від того чи будете ви подавати доповідь.

Для реєстрації та отримання додаткової інформації, перейдіть за посиланням

Ми чекаємо на зустріч з вами!