Блог та новини

IT INNOVATIONS - партнер OpenText

Повідомляємо про підписання партнерської угоди та досягнення домовленостей щодо представництва на території України інтересів компанії OpenText, яка є світовим лідером у сфері програмного забезпечення для автоматизації різноманітних процесів для бізнесу.

Наш досвід останніх років показує, що не завжди корпорації мають час на розробку власних програмних продуктів, а виклики, з якими стикаються українські та державні корпорації, пов'язані з необхідністю впроваджувати рішення максимально швидко, щоб закривати актуальні потреби. Саме тому, наша компанія обрала продукти компанії OpenText, щоб наповнити свій портфель готових рішень з подальшою інтеграцією в бізнес-процеси наших клієнтів.

Серед продуктів компанії є максимально гнучкі рішення для будь-яких сфер бізнесу, які допоможуть автоматизувати та оцифрувати будь-які процеси - інвентаризацію активів, технічну підтримку, виробництво та логістику будь-яких товарів, взаємовідносини з клієнтами, документообіг, базу знань та безліч інших.

Спеціалісти нашої компанії вже отримали досвід до реалізації проєктів на базі продуктів OpenText та готові надавати послуги по комплексному впровадженню та підтримці рішення - від проведення аудиту та формування бізнес-потреб, до розгортання тестового та продакшн середовища, автоматизації процесів та інтеграції з корпоративними системами, підтримці та оновленню продукту та навчання персоналу. До проєктів залучаються наші найкращі бізнес-аналітики, системні адміністратори та DevOps'и, делівері та проджект менеджери, QA-спеціалісти та технічні письменники, для того щоб процес інтеграції пройшов максимально якісно, а замовник отримав ефективні результати.

Для нашої компанії отримання статусу партнера OpenText - черговий важливий крок до визнання нашої експертизи та досвіду, який відкриває нові можливості для співпраці з найкращими українськими та міжнародними компаніями.

Всі подробиці щодо продуктів OpenText ви можете дізнатись у наших менеджерів.