Блог та новини

Партнерство з BOSCH

Наша група компаній IT INNOVATIONS та компанія “Роберт Бош Лтд.”, яка є офіційним представництвом продукції BOSCH в Україні, підписали договір про партнерство між нашими компаніями. Відтепер, продукція BOSCH в сфері Інтернету речей для розумних та безпечних міст та інфраструктурних об'єктів доступна і для замовників нашої групи компаній.

Серед найцікавіших та найактуальніших продуктів:

  1. Системи відеоспостереження з інтелектуальним розпізнаванням рухомих об'єктів - транспорту, людей, небезпечних явищ та потенційних загроз, які можуть інтегруватись в системи розумних та безпечних міст або допомагати здійснювати моніторинг інфраструктурних об'єктів, виробництв, певних територій, парковок.
  2. Система раннього виявлення задимлення з метою швидкого реагування на потенційні пожежі - додатково до систем відеоспостереження та супутникових знімків, виявлять потенційні місця займання та допоможуть швидко прийняти рішення для усунення наслідків. Можуть використовуватись на підприємствах, лісових господарствах та заповідних зонах на відкритих територіях.
  3. Програмно-апаратний комплекс для моніторингу стану ліфтів - допоможе державним та комерційним установам оптимізувати сервісне обслуговування, здійснюючи безперервний моніторинг руху та збираючи статистику.
  4. Станції екологічного моніторингу, які допоможуть зафіксувати небезпечні викиди та в цілому контролювати рівень забруднення навколишнього середовища та інформувати населення про потенційні загрози.

Всі перелічені продукти вже сертифіковані або зараз проходять сертифікацію в Україні та можуть бути використані для проведення пілотних проєктів і готові до впровадження. Наші інженери пройшли навчання по встановленню та обслуговуванню, а команда розробки готова до інтеграції даних як в існуючі програмні продукти наших замовників, так і створення нових рішень з використанням цих даних.

Також, деякі релевантні дані будуть інтегровані і в наші продукти Meteotrek та Fleetix для розширення функціоналу та надання ще більш комплексних рішень нашим клієнтам.
Сподіваємось, що спільна робота наших R&D департаментів та об'єднання зусиль в перелічених напрямках допоможе Українським підприємствам відчути справжню німецьку якість BOSCH в поєднанні з багаторічним досвідом та експертизою нашої команди з інтеграції різноманітних IoT систем та роботи з великими даними.

Всі подробиці дізнавайтесь у наших менеджерів!