Блог та новини

METEOTREK – у Казахстані

З гордістю повідомляємо про підписання партнерської угоди з компанією BaiBolsyn Solutions, м. Кокшетау, про надання інтересів нашої компанії на локальному ринку.

Представники Baibolsyn Solutions пройшли навчання зі встановлення, підтримки та обслуговування стаціонарних та мобільних станцій METEOTREK та уповноважені представляти наш продукт на території Казахстану.

Найближчим часом нашими новими партнерами буде встановлено декілька станцій METEOTREK RW 2.1 та METEOTREK MOBI для демонстрації потенційним клієнтам.

Казахстан - це найбільша країна середньої Азії та дев'ята за площею країна у світі, відома на весь світ своєю розвиненою економікою та природними ресурсами, а найбільшого розвитку країна досягла у сфері енергетики та сільського господарства. Типові погодні умови в країні досить суворі - від наднизьких температур та сильного вітру взимку до спекотних і сухих днів улітку, тому моніторинг точних погодних даних особливо допоможе підвищити врожайність та оперативно приймати рішення щодо проведення своєчасних технологічних операцій у полях залежно від прогнозу погоди.

Віримо, що разом з BaiBolsyn Solutions, представники якої мають багаторічний досвід впровадження та обслуговування систем точного землеробства та ІТ-рішень в агробізнесі, ми зможемо надавати якісні рішення METEOTREK для моніторингу погодних даних найближчим часом.