Блог та новини

Партнерство з GigaСloud

В поточних умовах воєнного стану вимоги до надійності, конфіденційності та цілодобової доступності даних та сервісів виходять чи не на перший план. Працюючи багато років з іноземними сервісами хостингу - Microsoft Azure та AWS Cloud - ми отримали нові виклики: це вимоги до розміщення наших продуктів саме в Україні, а відтак - і спеціальні умови сертифікації та атестації інфраструктури. Оскільки наші продукти Fleetix та Meteotrek зберігають важливі чутливі дані, як про місцезнаходження транспорту, так і про поля та поточні погодні умови, вимоги до надійного збереження цих даних є надвисокими. Те ж саме можна сказати і про наш напрямок аутсорс розробки Freshlab - у більшості проєктів ми беремо на себе не тільки безпосередню розробку, а й первинне налаштування та обслуговування серверної інфраструктури, а іноді і міграцію систем на більш потужні та сучасні сервери.

На етапі ознайомлення з сервісами в Україні саме представники компанії GigaСloud продемонстрували найбільшу гнучкість та лояльність, відкритість до обговорення ідей, а головне - максимальну ідеологічну підтримку українських продуктів, що максимально наближене і до нашого мислення та стратегії. Як і наша група компаній, так і колеги з GigaСloud, робимо, в першу чергу, українські продукти для українських компаній, тому умови використання, доступність технічної підтримки та клієнтського сервісу, орієнтованість на поточну проблематику саме нашої країни є основними нашими перевагами.
Разом з цим, сервіси GigaСloud, надають наступні можливості, якими вже найближчим часом зможуть користуватися і клієнти нашої групи компаній:

  1. Спеціальні умови для продуктів “зроблено в Україні”
  2. Легка масштабованість середовища в залежності від росту навантаження
  3. Особистий кабінет та оперативна технічна підтримка
  4. Рівень доступності сервісу на рівні 99,95% з фінансовою відповідальністю
  5. 3 дата-центри в Україні у Києві та Львові, сертифіковані під різноманітні стандарти, включаючи КСЗІ, та 1 у Польщі

Та багато інших емоційних переваг, які ми вже відчули під час попередніх перемовин.

Віримо, що усі наші спільні плани досягнуть мети, наші клієнти та партнери відчують усі переваги наших спільних сервісів, та разом з GigaСloud ми в черговий раз доведемо високу якість та надійність українських IT продуктів.