Блог та новини

IT INNOVATIONS = Dynamiqa Solutions у США!

Останні 2 роки наша команда приділяла особливу увагу нашій міжнародній діяльності. Так, ми реалізували цікаві проєкти у Євросоюзі на базі наших i-bee та METEOTREK та продовжуємо пілотний проєкт I-SEE, в Північній Америці ми реалізовуємо кілька цікавих аутсорс проєктів, а також паралельно ведемо перемовини з потенційними партнерами на Близькому сході.
Кожний регіон та країна мають свої особливості та специфіку: це завжди нові виклики, новий досвід та своє особливе конкурентне середовище. Для того, щоб підкреслити нашу особливість та близькість до наших поточних та потенційних клієнтів, офіційно оголошуємо про те, що відтепер IT INNOVATIONS на ринку Сполучених Штатів та Канади продовжить роботу у якості співзасновника сервісної та продуктової IT компанії Dynamiqa Solutions!
Разом з нашими локальними партнерами, розширеним портфелем продуктів та посиленою командою, ми продовжимо займатись комплексною розробкою програмного забезпечення використовуючи увесь досвід та експертизу Freshlab, просуванням наших продуктів Fleetix, METEOTREK, i-bee, ARena та I-SEE, а також наданням професійних сервісів, спеціалізуючись, в першу чергу, в автомобільній та аграрній галузях.
То ж, до зустрічі у Лос-Анджелесі!
З нетерпінням чекаємо на нові задачі та виклики у нашому американському офісі!
Стежте за новинами 🙂