Блог та новини

Участь в KYIV SMART CITY FORUM ’17

Компанія IT INNOVATIONS запрошує Вас на KYIV SMART CITY FORUM ’17, що відбудеться 3 листопада 2017 року у НСК “Олімпійський” (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55,).
KYIV SMART CITY FORUM ’17 вже вдруге стане майданчиком для дискусій та об’єднає ключових інтеграторів та урбаністів міської інфраструктури, а також залучить до дискусії експертів з України та Європи. Форум об’єднає активну спільноту та всіх тих, хто працює над побудовою цифрових міст і сприятиме просуванню інноваційних міських проектів та цифрової інфраструктури.
Одним із наших власних продуктів, що буде презентований на форумі, є система SMARTBUS®, призначена для підвищення якості та комфорту пасажирських перевезень громадським транспортом.

Серед основних можливостей системи:
  • Автоматичне озвучування зупинок без участі водія
  • Автоматична візуалізація назви зупинок на монітори, виведення додаткової рекламної або соціальної інформації
  • GPS-трекінг – передача інформації в режимі онлайн про місцезнаходження транспорту
  • Двосторонній зв’язок водій-диспетчер
  • Система відстеження відхилень від графіків руху
Побачити на власні очі роботу системи на тестовому автобусі, отримати технічну консультацію, обговорити особливості впровадження системи у Вашому місті Ви зможете під час проведення форуму.

Також на форумі нами будуть презентовані наші інноваційні рішення для контролю вивозу твердих побутових відходів автомобільним транспортом, а також наша розробка для власного користування – сигналізація нового покоління I-SEE.

Детальна інформація, реєстрація Вашої участі у форуму та інша інформація за посиланням
http://forum.kyivsmartcity.com/
Для отримання 30% знижки на участь у форумі використовуйте промо-код: ITINNVIP30
Будемо чекати Вашого візиту та зустрічі на нашому стенді!