Блог та новини

Новий бізнес-сезон

На думку більшості гравців бізнесу з початку вересня у сфері B2B починається бізнес-сезон. Час, коли люди, що впливають на прийняття рішень або безпосередньо їх приймають, повертаються з відпусток і з новими силами приступають до реалізації нових або призупинених бізнес-ідей.
Наша команда до цього періоду постаралася провести ряд організаційних змін і підготувати перелік технічних інновацій, спрямованих на підвищення якості послуг, що надаються, розширення сфери пропонованих продуктів, які обов’язково покращать нашу взаємодію з клієнтами та партнерами:
  • GPS моніторинг виділено нами в окремий напрям – www.progps.com.ua. В рамках даного напрямку запущений в комерційну експлуатацію наш програмний продукт для GPS моніторингу – WTM, в якому реалізовано безліч нових функцій, значно перероблений інтерфейс та оптимізовано швидкодію.
  • Напрямок розробки програмного забезпечення на замовлення нами виділено в окремий напрям – www.freshlab.net. Ми розділили команди програмістів – одні займаються реалізацій власних продуктів, інші працюють над проектами на замовлення. При цьому їх внутрішня взаємодія та обмін досвідом повинні вивести процес розробки на новий, ще більш якісний рівень.
  • Рішення для громадського транспорту SMARTBUS нами значно розширено та виділено в окремий проект – www.smartbus.ua, до складу якого ми включили всі наші продукти та напрацювання, спрямовані на поліпшення транспортної інфраструктури міст. До слова, цей проект буде представлений нами 03.11.2017 на заході KYIV SMART CITY FORUM, який пройде на НСК “Олімпійський” в Києві.
  • За літо ми успішно запустили в комерційну експлуатацію наш продукт I-SEE – призначений для повідомлення власника транспортного засобу у разі викрадення. Більш того, вже є позитивні кейси, коли наша система допомогла повернути майно їх законним власникам.
Все це – тільки початок! Кожен день, всі ці рівно 3 роки з моменту запуску IT INNOVATIONS, ми працювали та будемо працювати над підвищенням рівня та якості власних продуктів та послуг, плануємо регулярно анонсувати все нові та нові “фішки” та проекти.
Бажаємо успіхів усім клієнтам та партнерам у новому бізнес-сезоні 2017-2018!
CEO компанії IT INNOVATIONS
Вадим Кочевих