Блог та новини

Партнерство з АММУ

Раді оголосити про початок співпраці з Асоціацією малих міст України. Ми впевнені, що ця угода відкриє шлях для впровадження передових технологій у містах з невеликою чисельністю населення, сприяючи покращенню їхнього життя та підвищенню ефективності управління.

За останні два роки наша компанія активно займалася розробкою елементів ситуаційного центру міста Києва та інтеграцією різноманітних даних в єдину інформаційну систему. Тепер ми готові впроваджувати цю систему в більш маленьких містах, щоб забезпечити їхнє оптимальне функціонування та розвиток.

Ми пишаємося можливістю брати участь у розвитку українських міст та сприяти їхньому переходу до цифрової епохи. Спільні зусилля з Асоціацією малих міст дозволять нам досягти більших успіхів у цій сфері та забезпечити стабільний розвиток нашої країни.

Також, хочемо анонсувати, що у вівторок, 07.05.2024 11:00 - 12:00, ми будемо робити доклад, на тему “Як ситуаційний центр міста може підвищити безпеку населення”, який стане першим з серії наших виступів про нашу експертизу в муніципальних проєктах.

Для того, щоб записатись на вебінар переходьте за посиланням. Приєднуйтесь!