Блог та новини

METEOTREK MOBI – що нового?

Сезон обприскування-2021 у самому розпалі, тому саме час поділитися нашими останніми новинами щодо нашої мобільної метеостанції, яка призначена для контролю погодних умов при внесенні засобів захисту рослин.
Дещо несподівано для нас самих, у цьому році саме METEOTREK MOBI став найпопулярнішим рішенням серед наших клієнтів та вперше за 5 років обійшов за кількістю продажів стаціонарну метеостанцію.
Дійсно, протягом цього року до нас долучилось ще більше топових українських холдингів та агрофірм, які завдяки нам виводять контроль погодних умов у полі на наступний якісний рівень.
Завдяки потужній співпраці з нашими клієнтами ми додали до рішення наступне:
  • у нас з’явились захисні кронштейни (на фото). ми розробили та виготовляємо металеві захисні конструкції, які значно знижують ризик пошкодження датчиків гілками або іншими перешкодами – відтепер
  • можемо з впевненістю стверджувати, що комплект MOBI – це на багато років
  • ми успішно інтегрували в систему індикатор опадів, який допомагає фіксувати наявність дощу при роботі в полі та оперативно корегувати заплановані роботи
  • все більше популярних систем моніторингу та фарм менеджменту підтримують роботу з мобільними метеостанціями – останнім часом до Wialon додались Cropio та Fort Monitor.
Дякуємо всім, хто вже з нами та готові до нових викликів!
Працюємо далі